Tilaajille

Valitse luotettava yhteistyökumppani

FDA:n jäsenyritykset ovat huolella valittuja ja sekä yrityksen taustat että sen henkilökunnan osaaminen on perusteellisesti selvitetty pyrkimisvaiheessa. Heidän tulee myös täyttää jäsenkriteerimme.

Purku- ja saneeraustyön tilaajalle jäsenyhdistyksemme valitseminen tarkoittaa varmuutta luotettavasti ja turvallisesti toteutettavasta työstä. Työturvallisuus, aikataulutus sekä ympäristöasiat hoidetaan ammattimaisesti alan lakeja ja määräyksiä noudattaen.  Koko toimitusketjun sujuvuus on taattu urakan suunnittelusta aina purkujätteen asianmukaiseen käsittelyyn ja kierrätykseen asti. 

Yksityistalouksille

Jäsenyritystemme päätilaajat tulevat yritysmaailmasta ja julkiselta puolelta. Myös yksityisasiakkaat voivat kuitenkin hyödyntää palvelujamme ja esimerkiksi hankkia tietoa purku- ja saneerausalasta sivujemme kautta. Suosittelemmekin  tutustumaan haitta-aineisiin, hyötyjätteisiin ja vaarallisiin jätteisiin liittyviin tietopaketteihimme.

Omakotitaloissa, kesämökeissä ja muissa rakennuksissa saattaa vuosien kuluessa ilmeta erilaisia ongelmia, kuten kosteusvaurioita ja haitallisia aineita. Erityisesti 1900-luvulla rakennetuissa taloissa eristeenä käytetty asbesti sekä rakenteisiin muodostuva home ja mikrobit saattavat tehdä rakennuksesta pahimmillaan käyttökelvottoman. Ajoissa toteutetuilla korjaus- ja saneeraustöillä saadaan onneksi usein korjattua tilanne. Toisinaan rakennuksen purkaminen tulee kuitenkin niin ajan, asumisjärjestelyjen kuin kustannustenkin suhteen kannattavammaksi. 

Jäsenyrityksemme ovat saneeraus- ja purkualan sekä jätealan asiantuntijayrityksiä. Listan jäsenistämme löydät täältä.