Toimintamme

Suomen Purkuliikkeiden liitto ry (FDA) toimii suomalaisten purku- ja saneerausalan yritysten keskusjärjestönä. Liiton tavoitteena on purkualan kehittäminen, alan arvostuksen nostaminen ja toiminnan yhtenäistäminen. 

Purkualan kehittäminen

FDA pyrkii vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin sekä kehittämään alan koulutusta ja tutkimusta. Purkualan mainetta, profiilia ja osaamista nostetaan muun muassa koulutuksen, tiedotuksen ja tapahtumien avulla. 

FDA:n jäsenyritykset ovat alan edelläkävijöitä. Tutustu jäsenyrityksiimme sekä FDA:n sääntöihin ja jäsenperusteisiin ja hae jäseneksi.

Jäsenyrityksille FDA:han kuuluminen merkitsee mm. tiedonvaihtoa, vaikuttamista lainsäädäntöön ja toimintamalleihin sekä yhteistyötä samanhenkisten ihmisten kanssa. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat globaalit tapaamiset ja niissä vallitseva hyvä henki.

FDA:n historia

FDA - Suomen Purkuliikkeiden liitto ry perustettiin vuonna 2012. Joukko alan yrityksiä perusti yhdistyksen inspiroituneena European Demolition Associationin toiminnasta. FDA liittyikin EDA:an jo heti seuraavana vuonna.

FDA:n perustajajäseniä ovat Kuusakoski Oy, Ekokem Oy, PSV Rakenne Oy, Suomen Saneeraustekniikka Oy, Rakennuspalvelu PPJ Oy, PurkuPro Oy, Taraan Oy ja Dammega Oy.